Dispatch Nederland is gehuisvest in kantoorgebouw NRD 350° (voormalig Facilium), op het industrieterrein Apeldoorn Noord.

Dispatch Nederland
Kanaal Noord 350
7323 AM Apeldoorn
(055) 368 94 94U bereikt ons als volgt:

Vanuit Amersfoort of Deventer (A1):
Vanaf de A1 neemt u op Knooppunt Beekbergen de A50 richting Zwolle. Na ongeveer 8 kilometer neemt u de afrit Apeldoorn Noord (afrit 25).

Vanuit Zwolle of Arnhem (A50):

Op de A50 neemt u de afrit Apeldoorn Noord (afrit 25).

Vanaf de afrit Apeldoorn Noord:

Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Apeldoorn. U passeert 2 grote kruisingen. Direct na de tweede grote kruising ziet u links het boogvormige gebouw van Waterschap Veluwe en daarnaast een Shell tankstation. Direct rechts naast het tankstation (zelfde inrit) ziet u NRD 350°. U kunt parkeren op de bezoekersparkeerplaats voor het gebouw en zich aanmelden via het bellenplateau rechts van de draaideur.

Navigatiegebruikers opgelet!
Vele navigatiedatabases kennen wel de straat Kanaal Noord, maar niet het huisnummer 350. En omdat Kanaal Noord half Apeldoorn doorkruist kunt u bij keuze voor een ander nummer helemaal verkeerd terecht komen. Ook komt het regelmatig voor dat systemen een route dwars door Apeldoorn adviseren. Vertraging en wegopbrekingen vallen u dan ten deel! Neem dus altijd de route over de snelweg, dat is veruit het eenvoudigst en snelst.

Mocht u alsnog verdwaald raken, kies dan als alternatieve straat de Laan van de Dierenriem. Deze kruist Kanaal Noord vlak bij ons kantoor op de aangegeven tweede grote kruising bij het gebouw van het Waterschap.